HVEM ER VI?

På Blomsterværkstedet kan du møde elever og beskyttede medarbejdere, som har valgt at specialisere sig indenfor planternes- og blomsterbindingens verden. Den daglige ledelse står vores uddannede blomsterbinder Hanne Jokumsen for.

På værkstedet er der en lang række faste daglige opgaver, store som små, og alle opgaver betragtes som vigtige. Fx har det lige så stor betydning at skære blomsterne til eller feje i butikken, som det har at binde en smuk buket. Der arbejdes dermed både med proces, form og indhold, og fokus er på at gøre sig umage og levere et produkt af en høj kvalitet.

HVAD KAN JEG LÆRE?

Som elev eller beskyttet medarbejder på blomsterværkstedet lærer du bl.a.:

  • Teknikkerne bag alle former for buketter - lige fra brudebuketter til bårebuketter

  • Pasning og pleje af planter

  • Sammenplantninger

  • At binde kranse og lave dekorationer efter årstiden

  • At lave flotte udstillinger i butikken

  • At have kundekontakt og betjene et kasseapparat

KOM OG BESØG OS

I den hyggelige butik har vi altid et stort udvalg af planter, urter, blomster og krukker. Vi binder buketter til alle anledninger og bringer ud i nærområdet inden for en time på alle hverdage. Vi tilbyder også at levere blomster til dit kontor, din stue eller din butik på en fast ugedag.

Du kan lave en bestilling på mail hajo@elleslettegaard.dk eller ved at ringe til os på tlf. 51837142. Du er naturligvis også altid velkommen til at besøge os i vores butik. 

 

Du finder os på Gøngehusvej nr. 162 

Åbningstider: Mandag - fredag kl. 8.00-14.00