Hestepiger.jpg

Rideundervisning

Undervisning til alle niveauer

Vi tilbyder hold til både børn, let øvede, øvede og fysisk handicappede. Om vinteren rider vi i vores ridehus, og når vejret er til det, også på den udendørs dressurbane eller på springbanen. Rideskolen er omgivet af skov og marker, så har du lyst, er der også rig mulighed for at ride på hyggelige naturstier. 

Vi har heste og ponyer i mange forskellige størrelser, så der vil altid være en, som passer til dig og dine behov. De er alle rolige, omgængelige og lette at ride. 

Handicapridning

Rideskolen tilbyder også handicapridning på forskellige niveauer. Vi har ridefysioterapi med en tilknyttet fysioterapeut samt egne ridehold med handicapinstruktør og hjælpere. På disse hold benytter vi velredne og rolige heste og ponyer i forskellige størrelser, og der er mulighed for at ride i både ridehuset, på banerne eller på hyggelige stier i naturen. 

Kontakt

Den daglige drift af rideskolen står vores erfarne ridelærere Nia Ostermann Hvitved og Lene Hansen for. Som kunde på rideskolen vil du også møde Elleslettegårds elever og beskyttede medarbejdere bl.a. når der skal trækkes heste på børne- og handicaphold. 

Vil du vide mere om de enkelte hold, og om der er ledige pladser, er du altid velkommen til at kontaktel Lene Hansen på tlf. 40170478 eller Nia Ostermann Hvitved på tlf. 40835969 på hverdage mellem kl. 8-14.  

Tilbage til ridecenteret