Stærk og empatisk mand/kvinde med hænderne godt skruet på søges til ridecenter i Elleslettegårds uddannelses- og beskæftigelsesafdeling

 
 

Elleslettegård er midt i en rivende udvikling, og vi søger en ny kollega med tilknytning til ridecenteret.

Ridecenteret står for den daglige drift og pleje af ca. 20 rideskoleheste og 30 opstaldede privatheste. Arbejdsopgaverne vil bl.a. bestå i at arbejde pædagogisk med at støtte og motivere elever og beskyttede medarbejdere i forhold til at løse deres forskellige opgaver i ridecenteret bedst muligt.

Vi søger en kollega der:

  • Har teknisk snilde og viden om/kendskab til brug af diverse håndværkstøjer og maskiner

  • Kan køre truck/traktor og/eller staldkat (eller har mod på at lære det)

  • Vil arbejde med at gøre en personlig, social og faglig forskel for unge og voksne med  særlige behov

  • Har en anerkendende, glad, empatisk og rummelig tilgang til andre mennesker

  • Har lyst til og erfaring med at arbejde med heste

  • Der har et naturligt drive og er motiveret for at vi hjælper hinanden med at få opgaverne løst

  • Kan varetage et fysisk krævende arbejde i et ridecenter (herunder have kontakt med pensionærer og leverandører)

  • Er fysisk stærk og motiveret for at kunne arbejde udendørs i alt slags vejr

Din faglige baggrund er ikke afgørende, men det er en fordel, at du har erfaring med at arbejde med mennesker fra tidligere jobs, at du har hænderne rigtig godt skruet på og at du har forståelse for, at unge og voksne med særlige behov har brug for at blive mødt med anerkendelse, fleksibilitet og tålmodighed.

Du kommer til at indgå i en daglig personalegruppe på i alt 6 kollegaer (med forskellige uddannelsesbaggrund) i Ridecenteret samt i en samlet personalegruppe på i alt 15 faste medarbejdere i uddannelses- og beskæftigelsesafdelingen. Derudover skal du samarbejde tværfagligt med pædagogerne i Elleslettegårds bogruppe med fokus på at hjælpe de elever og beskyttede medarbejdere, der også bor på Elleslettegård bedst muligt.

37 timers fastansættelse med opstart pr. 1. august. Daglig arbejdstid: 07.30-15.00 (fredag 14.30). Aften- og weekendarbejde kan i sjældne tilfælde forekomme. Løn og ansættelsesforhold efter aftale.

Ansøgningsfrist til stillingen er fredag d. 24. maj kl. 12.00. Der afholdes samtaler onsdag d. 29. maj i tidsrummet mellem kl. 9-15.

Ansøgning sendes til kimi@elleslettegaard.dk Skriv gerne Jobansøgning i emnefeltet.

Spørgsmål til stillingen eller ønsker om at komme på besøg kan rettes til souschef og leder for uddannelse- og beskæftigelse Stinne Hjorth-Andersen: shjorth@elleslettegaard.dk eller på tlf.: 9339 1414.

 

Kort om Elleslettegård

Elleslettegård er en selvejende institution i Vedbæk, der tilbyder botilbud, særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse (STU) og beskyttet beskæftigelse til unge og voksne med særlige behov. Elleslettegårds uddannelses- og beskæftigelsesafdeling har 15 faste medarbejdere, der udover den fagfaglige undervisning driver en række beskyttede værksteder, som danner ramme om vores STU-elever og beskyttede medarbejderes personlige, sociale og faglige læring og udvikling.