Socialrådgiver/socialformidler søges til Elleslettegårds uddannelses- og beskæftigelsesafdeling 

 
 

En af Elleslettegårds dygtige socialrådgivere stopper, og vi søger derfor snarest muligt en socialrådgiver/socialformidler, der kan være med til at videreføre det fagligt høje niveau i uddannelses- og beskæftigelsesafdelingen. 

Elleslettegård tilbyder STU, beskyttet beskæftigelse og ressourceforløb samt botilbud til 33 unge mennesker i alderen fra 15 – 30 år. Der arbejdes specialiseret med unge indenfor autismespektret, og med unge som er kognitivt udfordret. Elleslettegård er beliggende i Vedbæk i naturskønne omgivelser med gode fysiske faciliteter og et godt sammenhold i en ambitiøs personalegruppe. 

Vi søger en kollega med socialfaglig baggrund og med relevant erfaring med og viden om STU (særlig tilrettelagt ungdomsuddannelse) fra f.eks. et UU-Center eller en Socialforvaltning. 

I samarbejde med Elleslettegårds socialrådgiver for botilbuddet, bliver dine opgaver fortsat at sikre den høje kvalitet i arbejdet med blandt andet:

 

·       Afholdelse af status- og teammøder med STU eleven i centrum

·       Dokumentation med fokus på STU elevernes uddannelsesplaner og kompetencepapir  

·       Sikre et højt serviceniveau for vores kommunale samarbejdspartnere samt for de unges familie og netværk

·       Mødebooking og referatskrivning

·       Visitation og målgruppevurdering i forbindelse med nye STU elever 

 

Du bliver faglig sparringspartner for uddannelses- og beskæftigelsesafdelingens medarbejdere, og et vigtigt bindeled i samarbejdet mellem uddannelses- og beskæftigelsesafdelingen og bogruppen. Du får en vigtig rolle i visitation af nye elever, samt i opgaven med at udforme og fremsende tilbud og kontrakter. 

Stillingen er en fuldtidsstilling (37 timer pr. uge) med tiltrædelse pr. 1. august 2019.  

Løn- og ansættelsesforhold er fastsat i henhold til overenskomst mellem KL og Dansk Socialrådgiverforening for socialrådgivere og socialformidlere.

 

Er du mødestabil, struktureret og stærk i skriftlig og mundtlig formidling, og vil du være en del af en fantastisk arbejdsplads, så send en ansøgning til kimi@elleslettegaard.dk inden mandag d. 24. juni kl. 12.00 mærket ”Socialrådgiver”. 

Ansættelsessamtaler afholdes onsdag d. 26. juni fra kl. 8:00 – 15.00. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børne- og straffeattest inden ansættelse. 

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt leder af uddannelses- og beskæftigelsesafdelingen Stinne Hjorth-Andersen på tlf.: 9339 1414 eller socialrådgiver Anne Mette Ovesen på tlf.: 3033 6304

Læs mere om Elleslettegård her: www.elleslettegaard.dk