Interview med en beboer

Navn: Cindy 

Alder: 24 år

Hvor længe har du boet på Elleslettegård?

Jeg har samlet set boet på Elleslettegård i 6 år, heraf cirka tre år i fleksibel bolig. Jeg har taget min STU her og arbejder nu i beskyttet beskæftigelse.

Man føler sig i familie med de andre beboere på Elleslettegård, fordi man bor sammen. Vi deler mange oplevelser og får gode snakke, når vi spiser sammen bl.a. om hvordan ens dag har været.

Hvad laver du i din fritid på Elleslettegård?

I min fritid slapper jeg af og hygger med min nabo. Jeg er glad for, at jeg kan se hestene foran mit vindue, når de går op og ned ad vejen. Jeg rider fast i ridecenteret, og jeg træner fitness med personalet og mine venner i vores træningsrum.

Jeg er også med på ture ud af huset f.eks. på Dansebar. Det var fedt, både fordi man ikke følte sig alene, fordi der var andre, der havde særlige behov. Det gjorde ikke noget, der var personale fra Elleslettegård med, jeg havde det sjovt, og det var fedt at man kunne hygge sig med hinanden til en fest.

Du bor i en fleksibel bolig, hvordan er det?

Det har gjort mig mere selvstændig og givet mig mere privatliv, fordi man ikke bor så mange sammen. Men jeg savner lidt at sige godmorgen til personalet i huset, som jeg gjorde, da jeg boede i et af bofællesskaberne. Jeg øver mig i tøjvask, madlavning og økonomi, og jeg skal stadig øve mig på at ringe til en læge, hvis jeg har brug for det. Det træner jeg sammen med min kontaktpædagog.

Har du et godt råd til kommende beboere?

Giv det tid, du skal lige lande, og så bliver det rigtig godt. Du skal glæde dig til den imødekommenhed andre viser én. Folk kommer over til dig og siger hej og vil byde dig velkommen. Det er meget særligt for Elleslettegård.