Rideundervisning

Har du lyst til at gå til ridning, skal du altid starte med at melde dig ind i Vedbæk Rideklub, som vi samarbejder med. Herefter betaler du for ridningen via Elleslettegårds Klubmodul. Du benytter samme log-in på Vedbæk Rideklub og Klubmodul.

Rideskolen tilbyder undervisning for alle niveauer fra ponyridning til nybegyndere og op til meget rutinerede ryttere i både spring og dressur. Du skal være 7 år for at starte til ridning på rideskolen på Elleslettegård.

Udover 50 heste, råder centeret over et stort ridehus med ny fiberbund, en udendørs oplyst dressurbane og en grus-springbane med spring hele året.

Elleslettegård er beliggende i naturskønne omgivelser og har et dejligt naturområde, hvor man kan ride direkte ud til skoven (Folehave Skov) uden at skulle ride på vej.

Rideskolen har åben alle hverdage fra kl. 7.30 til kl. 22.00.

Lørdag og søndag har rideskolen åben fra kl. 8.00 til kl. 20.00.

En del af Elleslettegård

Ridecenteret er en del af Elleslettegård, som er et bo-, uddannelses- og beskæftigelsestilbud til unge med særlige behov. Det betyder, at du som kunde vil møde elever, der har valgt at specialisere sig indenfor bl.a. staldarbejde og pasning af heste som en del af deres 3-årige forløb på en Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse. Du vil også møde beskyttede medarbejdere, som efter endt uddannelse har fået tilbudt en fastansættelse på stedet.

Til højre på siden kan du klikke dig videre til mere uddybende information alt efter, hvad du søger.

Kontakt

Du finder os på Skyttehaven 13 i Vedbæk.

Har du generelle spørgsmål til rideskolen er du altid velkommen til at kontakte Sisse på tlf. 40170478 eller Nia på tlf. 40835969. Du er også altid velkommen til at skrive os en mail på rideskole@elleslettegaard.dk

Ferie- og lukkedage i rideskolen i 2024

Juleferie i 2023 fra d. 18 december 2023 og første dag i det nye år d. 4 januar 2024

Vinterferie i uge 7

Påskeferie fra d. 25. marts til og med d. 1. april

Kristi himmelfartsferie lukket d. 9. og d. 10. maj

Lukket 2. Pinsedag d. 20. maj

Sommerferie fra d. 28. juni til og med d. 11. august

(Bemærk: Ridefysioterapien starter op igen den 27. og 28. august)

Efterårsferie i uge 42

Juleferie fra d. 23. december