Et inkluderende arbejdsfællesskab

På Elleslettegård er det muligt at blive ansat som beskyttet medarbejder på et af vores værksteder. 

En beskyttet ansættelse efter servicelovens §103 retter sig mod unge med betydelig nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne og unge med særlige sociale problemer som fx sindslidelser og tilknytningsforstyrrelser.

Målet med en beskyttet beskæftigelse er, at den unge øger sin livskvalitet gennem muligheden for at indgå i en meningsfuld hverdag med indhold, struktur og sociale relationer. Ligesom at ansættelsen skal støtte den unge i at opnå en arbejdsidentitet og på den måde komme tættere på det almindelige arbejdsmarked.  

Som beskyttet medarbejder på Elleslettegård lærer du ud fra “mesterlære-princippet”; Bliver du ansat på vores ridecenter, vil du fx arbejde tæt sammen med vores dygtige ridelærere, mens du i vores kantine vil arbejde side om side med vores uddannede kok. Det tror vi på, er den mest tryghedsskabende og givende måde at lære et nyt fag på. Du kan læse mere om vores pædagogiske grundlag, og hvordan vi arbejder her.

Læs mere om vores værksteder her

Har du spørgsmål til at være i beskyttet beskæftigelse på Elleslettegård er du altid velkommen til at kontakte souschef og leder for uddannelse og beskæftigelse, Stinne Hjorth-Andersen på tlf. 93391414 eller mail: shjorth@elleslettegaard.dk